Over ons

Wie zijn wij?

De krapte op de arbeidsmarkt blijft ook na de coronapandemie onverminderd toenemen. Het is onze missie om de personeelstekorten van klanten op te vangen en tegelijk werkzoekenden te helpen bij het vinden van hun droombaan in de techniek.

Bridge Techniek Professionals is ontstaan uit een samenwerking tussen de industrie en de personeelsbemiddeling in de techniek. Onze organisatie bestaat uit een team van Recruiters met ervaring in het werven en selecteren van technische professionals, en een team van Online Marketeers met know-how op het gebied van content creatie, online zichtbaarheid en het bereiken van specifieke doelgroepen.

Een vacature vereist tegenwoordig veel meer dan alleen een plaatsing op de bekende vacaturebanken. Dankzij onze vacaturecampagnes combineren we recruitment marketing met bestaande wervingstechnieken en bieden we een breed en uitgebreid pakket met de meest doeltreffende wervingsacties. Hierdoor halen we het maximale rendement uit het budget, targeten we ook latent werkzoekenden en bereiken we kandidaten die u anders niet zou hebben gevonden.

Bridge zet hiermee een stap verder dan de meeste bemiddelingsbureaus en onderscheid zich in het leveren van kwalitatief opgeleid en ervaren personeel. De primaire focus van Bridge ligt bij de marktsegmenten: Aandrijftechniek, Bruggen & Sluizen, Machinebouw, Installatietechniek en Verspaningstechniek.

We staan dichtbij onze kandidaten en opdrachtgevers en denken graag met u mee. Bent u op zoek naar een technische professional voor uw organisatie, of bent u juist als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan eens contact met ons op!

Uw zekerheden met ons

 • Ervaar een uitgebreid netwerk van bedrijven en technische professionals.

  In ruim 20 jaar tijd hebben we een landelijk netwerk opgebouwd van technische professionals en ondernemingen. Je nieuwe baan of uw nieuwe technische professional vinden is dus geen probleem voor ons.

 • Gespecialiseerd in technische vacatures en professionals.

  Doordat wij kijken naar de belangen en eisen van zowel onze opdrachtgever als de werkzoekenden, weten wij precies welke kennis, ervaringen en technieken een onderneming vraagt of nodig heeft.

 • Vast contactpersoon: we kennen jou persoonlijk.

  Bij Bridge Techniek Professionals heeft u één vast contactpersoon. Dit zorgt voor een beter resultaat bij de selectie en bespaart u veel tijd.

 • Sneller succes op de lange termijn.

  Ontdek hoe wij uw onderneming met de juiste mensen kunnen versterken of hoe jij als professional jezelf kan ontwikkelen, je kennis vergroten en je kwaliteiten kunt inzetten op een plek die bij je past.

 • No cure no pay!

  Wij werven ook op basis van ‘No Cure No Pay’. Een onderneming betaalt alleen als we de juiste professional voor u hebben gevonden. Werkzoekenden helpen we natuurlijk gratis.

 • Assessments

  Er kunnen assessments worden afgelegd als u de kwaliteiten en vaardigheden van uzelf of uw kandidaat beter wil leren kennen.

Bridge Techniek Professionals levert een bijdrage aan de samenleving.

Wij ondersteunen onder andere: