Wie zijn wij?

Bridge Techniek is ontstaan uit een bestaande samenwerking tussen de directieleden, beide vanuit hun eigen expertise, Alexander Stokvis vanuit de industrie en Robbert Geschiere vanuit zijn ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling in de techniek. In de praktijk blijkt deze gezamenlijke know-how en marktgerichte aanpak tot een spitsvondige werkmethode en dito resultaat.

Het management van Bridge Techniek ziet het als zijn missie om, met het vakkundige Bridge Techniek team, dichtbij de ondernemers te staan en zich te onderscheiden in het leveren van kwalitatief personeel met ervaring en opleiding in de Werktuigbouw & Elektrotechniek.

De primaire focus van Bridge Techniek ligt bij de marktsegmenten: Aandrijftechniek, Bruggen & Sluizen en Machinebouw.

Meer weten over onze missie of nader kennismaken? Neem eens contact met ons op.

Het Bridge Techniek management team.

Contact opnemen

Uw zekerheden met ons

 • Ervaar een uitgebreid netwerk van bedrijven en technische professionals.

  In ruim 20 jaar tijd hebben we een landelijk netwerk opgebouwd van technische professionals en ondernemingen actief in de bruggen en sluizen, aandrijftechniek en machinebouw. Je nieuwe baan of uw nieuwe technische professional vinden is dus geen probleem voor ons.

 • Gespecialiseerd in technische vacatures en professionals.

  Wij bij Bridge Techniek weten precies welke kennis, ervaringen en technieken een onderneming vraagt of nodig heeft en weten hier de beste technische professional bij te vinden. Wij kijken hiervoor naar de belangen en eisen van zowel onze opdrachtgever als de werkzoekenden.

 • Vast contactpersoon: we kennen jou persoonlijk.

  Steeds hetzelfde verhaal vertellen aan wéér een andere medewerker? Daar houden wij ook niet van! Bij ons heeft u één vast contactpersoon. Dit zorgt voor een beter resultaat bij de selectie en bespaart u veel tijd.

 • Nog sneller succes op de lange termijn.

  Hoe beter en langer wij met u samenwerken, hoe sneller er resultaat komt. Ontdek hoe we dankzij onze inzet uw onderneming met de juiste mensen kunnen versterken of hoe jij als professional jezelf kan ontwikkelen, je kennis vergroten en je kwaliteiten kunt inzetten op een plek die bij je past.

 • No cure no pay!

  Bridge Techniek werkt op basis van ‘No Cure No Pay’. Als technisch professional helpen we je natuurlijk gratis. Uw onderneming betaalt alleen als we de juiste professional voor u hebben gevonden.

 • Assessments

  Wij maken op aanvraag gebruik van assessments. Mocht u de kwaliteiten en vaardigheden van uzelf of uw kandidaat beter willen leren kennen kan er een assessment worden afgelegd. De resultaten komen vervolgens in een rapport die we met u als werkgever en met de professional bespreken.

Bridge Techniek Professionals levert een bijdrage aan de samenleving.

Wij ondersteunen onder andere: