Over ons

Wie zijn wij?

Bridge Techniek is ontstaan uit een bestaande samenwerking tussen de directieleden, beide vanuit hun eigen expertise, Alexander Stokvis vanuit de industrie en Robbert Geschiere vanuit zijn ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling in de techniek. In de praktijk blijkt deze gezamenlijke know-how en marktgerichte aanpak tot een spitsvondige werkmethode en dito resultaat.

Het management van Bridge Techniek ziet het als zijn missie om, met het vakkundige Bridge Techniek team, dichtbij de ondernemers te staan en zich te onderscheiden in het leveren van kwalitatief personeel met ervaring en opleiding in de Werktuigbouw & Elektrotechniek. De primaire focus van Bridge Techniek ligt bij de marktsegmenten: Aandrijftechniek, Bruggen & Sluizen, Machinebouw, Installatietechniek en Verspaningstechniek.

Meer weten over onze missie of nader kennismaken? Neem eens contact met ons op.


Het Bridge Techniek management team.

Contact opnemen

Uw zekerheden met ons

 • Ervaar een uitgebreid netwerk van bedrijven en technische professionals.

  In ruim 20 jaar tijd hebben we een landelijk netwerk opgebouwd van technische professionals en ondernemingen. Je nieuwe baan of uw nieuwe technische professional vinden is dus geen probleem voor ons.

 • Gespecialiseerd in technische vacatures en professionals.

  Doordat wij kijken naar de belangen en eisen van zowel onze opdrachtgever als de werkzoekenden, weten wij precies welke kennis, ervaringen en technieken een onderneming vraagt of nodig heeft.

 • Vast contactpersoon: we kennen jou persoonlijk.

  Bij Bridge Techniek Professionals heeft u één vast contactpersoon. Dit zorgt voor een beter resultaat bij de selectie en bespaart u veel tijd.

 • Sneller succes op de lange termijn.

  Ontdek hoe wij uw onderneming met de juiste mensen kunnen versterken of hoe jij als professional jezelf kan ontwikkelen, je kennis vergroten en je kwaliteiten kunt inzetten op een plek die bij je past.

 • No cure no pay!

  Wij werven ook op basis van ‘No Cure No Pay’. Een onderneming betaalt alleen als we de juiste professional voor u hebben gevonden. Werkzoekenden helpen we natuurlijk gratis.

 • Assessments

  Er kunnen assessments worden afgelegd als u de kwaliteiten en vaardigheden van uzelf of uw kandidaat beter wil leren kennen.

Bridge Techniek Professionals levert een bijdrage aan de samenleving.

Wij ondersteunen onder andere: