Over Ons

Bridge Techniek bemiddelt technische professionals in de focusgebieden: Bruggen & Sluizen – Machinebouw – Aandrijftechniek.

Door de NEN 4400-1 certificering, het NBBU lidmaatschap (Nederlandse Bond voor bemiddelings-en uitzendbureaus) en de expertise van onze Consultants garanderen wij onze relaties betrouwbaarheid en zekerheid.

 • Bridge begrijpt wie er bij ons past en er wordt snel geschakeld, dit maakt Bridge een prettige partner voor het uitbesteden van onze recruitment activiteiten.

  B. VAN DER VEER

  ALGEMEEN DIRECTEUR METABO NERDERLAND
 • Al vele jaren werken wij samen met Bridge als één van onze vaste detacheerders. Bridge is bekend in ons marktsegment en dat heeft een groot voordeel. Hierdoor weten ze goede kandidaten te selecteren. Zowel voor de flexibele schil als voor permanente functies. Bridge is praktisch, creatief, maar ook kritisch in het vinden van de oplossingen. Daarbij is het persoonlijke contact ook prima, niet opdringerig en altijd bereikbaar als het nodig is. Ik kan Bridge aanraden als een betrouwbare partner in de werving en selectie van flexibel en vast personeel.’

  MARTIN DIJKSTRA

  MANAGER HR HOLLANDIA CORPORATE
 • "Een grondige aanpak in het werven en selecteren van commercieel technisch personeel, dat is Bridge voor ons."

  P.P. STOKVIS

  MANAGING DIRECTOR EMCE WINCHES
 • Bridge is voor ons een betrouwbare partner voor het vinden van echt goed technisch personeel. Daarbij zijn ze ook nog eens snel en doeltreffend! Er zijn er maar weinig die de markt zo goed kennen.

  GIJS DRIESSEN

  ALGEMEEN DIRECTEUR B+B SYSTEMEN