Over Ons

Bridge Techniek Professionals staat voor continuïteit…

Thuis in de Werktuigbouw, Civiele techniek en Elektrotechniek zorgt Bridge voor continuïteit en een passend aanbod van professionals met de juiste technische opleiding en ervaring.

De kracht van Bridge Techniek Professionals zijn haar uitgebreide specialistische netwerken van techniek en sales professionals, waarmee snel en goed passend, partijen met elkaar kunnen worden verbonden. Door de keuze uit detachering of werving & selectie levert Bridge maatwerk voor projecten alsook permanente vacatures van zijn opdrachtgevers.

Aan het roer van Bridge staan een doorgewinterde PZ man, en een ervaren ondernemer in de Metalektro, die de kansen en uitdagingen op personeelsgebied ieder vanuit hun eigen achtergrond van binnenuit kennen.

Alert en zorgvuldig stemt het team van Bridge vraag en aanbod op elkaar af, want alleen overeenkomsten die iedereen tot zijn recht laten komen garanderen….continuïteit.

 

 • Bridge begrijpt wie er bij ons past en er wordt snel geschakeld, dit maakt Bridge een prettige partner voor het uitbesteden van onze recruitment activiteiten.

  B. VAN DER VEER

  ALGEMEEN DIRECTEUR METABO NERDERLAND
 • Al vele jaren werken wij samen met Bridge als één van onze vaste detacheerders. Bridge is bekend in ons marktsegment en dat heeft een groot voordeel. Hierdoor weten ze goede kandidaten te selecteren. Zowel voor de flexibele schil als voor permanente functies. Bridge is praktisch, creatief, maar ook kritisch in het vinden van de oplossingen. Daarbij is het persoonlijke contact ook prima, niet opdringerig en altijd bereikbaar als het nodig is. Ik kan Bridge aanraden als een betrouwbare partner in de werving en selectie van flexibel en vast personeel.’

  MARTIN DIJKSTRA

  MANAGER HR HOLLANDIA CORPORATE
 • "Een grondige aanpak in het werven en selecteren van commercieel technisch personeel, dat is Bridge voor ons."

  P.P. STOKVIS

  MANAGING DIRECTOR EMCE WINCHES
 • Bridge is voor ons een betrouwbare partner voor het vinden van echt goed technisch personeel. Daarbij zijn ze ook nog eens snel en doeltreffend! Er zijn er maar weinig die de markt zo goed kennen.

  GIJS DRIESSEN

  ALGEMEEN DIRECTEUR B+B SYSTEMEN