Vacatures

Bekijk alle vacaturesOpen sollicitatie


Hoofd Technische Dienst

Ben jij die techneut met leidinggevende capaciteiten die de productie van onze overheerlijke broden zo efficiënt mogelijk wil laten verlopen? En wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Dan hebben wij de functie voor jou. Lees snel verder!

Monteur Technische Dienst

Ben jij die werktuigbouwkundige / elektrotechnische techneut die de productie van onze overheerlijke broden zo efficiënt mogelijk wil laten verlopen? En wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Dan hebben wij de juiste vacature voor jou.

Service Coördinator (Bruggen & Sluizen)

Voor de voorbereiding, uitvoering en coördinatie van de elektrotechnische service- en onderhoudswerkzaamheden aan bruggen en sluizen langs de vaarwegen van Lemmer tot Delfzijl, zijn wij voor onze openstaande vacature op zoek naar een fulltime Service Coördinator Elektrotechniek.

Uitvoerder Onderhoud Bruggen

In de regio Alkmaar worden de Elektrotechnische Installaties van een aantal bruggen vervangen. Voor het coördineren van de werkzaamheden, het aansturen van het team en het bewaken van de voortgang zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Uitvoerder Onderhoud Bruggen (Elektrotechniek).

Teammanager Bruggen & Sluizen

Dankzij de vele bruggen en sluizen is Amsterdam en omgeving dagelijks goed bereikbaar voor de vele bewoners en bezoekers. Om ervoor te zorgen dat deze bruggen en sluizen nog lang open en dicht kunnen gaan zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Teammanager Techniek 36 uur p/w!

Technisch Werkvoorbereider / Planner

Voor de werkvoorbereiding en planning van productie- & serviceorders zijn wij voor onze opdrachtgever, actief Food, Pharma en (Petro) Chemie, op zoek naar een werkvoorbereider / planner in Moerdijk en omgeving. Word jij onze nieuwe collega en kom jij de service- en projectafdeling ondersteunen?

Commercieel Medewerker Binnendienst

Voor onze openstaande vacature zijn wij in Moerdijk en omgeving op zoek naar invulling van de functie technisch commercieel sales medewerker. Ben jij klant- en servicegerichtheid, heb jij commerciële inzicht en heb jij ervaring in de techniek? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Proces Engineer Machinetechniek

Onze opdrachtgever is een High Tech onderneming actief in fijnmechanische bewerking voor de chipindustrie, luchtvaart en ruimtevaart en medische industrie. Voor het verder ontwikkelen van een elektro chemische machinetechniek zoeken wij een Proces Engineer / Research Instrumentmaker.

Monteur Pompen (Rotating Equipment)

Heb jij ervaring als monteur service en onderhoud en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de rotating equipment? Voor het inspecteren, reviseren, installeren en inregelen van diverse ‘Rotating Apparatuur’ zoals pompen, seals, pakkingsets, pomppakkingen, etc zijn wij op zoek naar een Monteur Pompen.

Mechanisch Monteur Bruggen en Sluizen

Voor het onderhoud van brug- en sluiscomplexen in Noord-Brabant en Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren Mechanisch Monteur Service en Onderhoud, die zich bezig gaat houden met het oplossingen van storingen, preventief en correctief onderhoud en verschillende revisie werkzaamheden.

Bekijk alle vacatures