Vacatures

Bekijk alle vacaturesOpen sollicitatie

Chef Werkplaats

Op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid? Voor een permanente invulling zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats Elektrotechniek in Bergen op Zoom. Ook een ervaren mechanisch monteur of service technicus met de potentie om door te groeien behoort tot de mogelijkheden.

Service Technicus Elektrotechniek

Hou jij van een uitdagende baan aan bijzondere objecten in Nederland? En ben jij in staat om te werken met uiteenlopende elektrotechnische installaties? Voor onze projecten in de regio Noord /Oost Nederland zijn wij op zoek naar een ervaren Service Technicus Buitendienst.

Constructiebankwerker / MIG MAG Lasser

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en wereldwijde verkoop van hef-en hijs constructies voor klanten in de Industrie, Offshore, Scheepvaart en Machinebouw. Wegens opvolging zijn we op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker / Lasser in omgeving Hoofddorp.

Elektrotechnisch Service Technicus

Heb jij een afgeronde technische opleiding en ervaring met elektrotechnisch onderhoud? Voor storings- en onderhoudswerkzaamheden aan bruggen, sluizen en stuwen in regio Oss zoekt Bridge Techniek Professionals een Elektrotechnisch Service Technicus Bruggen en Sluizen (ook ZZP).

Service Technicus Bruggen

Heb jij een afgeronde technische opleiding en ervaring met elektrotechnisch onderhoud? Voor storings- en onderhoudswerkzaamheden aan bruggen, sluizen en stuwen in regio Zaandam tot Den Helder zoekt Bridge Techniek een Service Technicus Bruggen en Sluizen.

Hoofd Technische Dienst

Ben jij het technisch type die de productie van onze overheerlijke broden zo efficiënt mogelijk wil laten verlopen? Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Dan hebben wij de vacature voor jou. Lees snel verder!

Test Engineer

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en wereldwijde verkoop van maatwerk lieren voor klanten in de Industrie, Offshore, Scheepvaart en Machinebouw. Bridge Techniek zoekt voor deze opdrachtgever een ervaren Test Engineer in omgeving Hoofddorp / Leiden.

Montage / Assemblagemedewerker

Als assemblage / montagemedewerker zorg je ervoor dat verschillende onderdelen worden samengevoegd tot een nieuw onderdeel of eindproduct. Voor de Assemblage afdeling van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker Aandrijftechniek omgeving Leiden.

Monteur Camerasystemen

Ben jij een enthousiaste, nauwkeurige medewerker met een goede inzet, motivatie en creativiteit? En heb je technisch inzicht en werk je graag in de automotive? Voor de divisie camerasystemen zoeken wij per direct naar invulling van de vacature Monteur / Technicus Camerasystemen.

Monteur / Constructiebankwerker (Trucks en Trailers)

Zat jij op vroege leeftijd ook al aan alles te sleutelen? En ben jij die enthousiaste en gedreven constructiebankwerker met passie voor trucks en trailers? Voor de montage en service van pomp- en compressor toepassingen voor zwaar wegvervoer zoeken wij een monteur / constructiebankwerker!

Bekijk alle vacatures
 

Bridge Techniek Professionals werkt samen met: