Vacatures

Bekijk alle vacaturesOpen sollicitatie


Monteur Service en Onderhoud (Elektrotechniek)

Hou jij van een uitdagende baan aan grote objecten in Nederland? En ben jij in staat om te werken met uiteenlopende elektrotechnische installaties? Voor onze projecten in de regio Noord-Brabant en Midden Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren monteur service onderhoud buitendienst.

Werktuigbouwkundig Monteur Bruggen (ook ZZP)

Voor het onderhoud van bruggen & sluizen in omgeving Midden-Nederland zijn wij op zoek naar een Monteur Bruggen en Sluizen Werktuigbouw, die zich bezig gaat houden met het oplossingen van storingen, preventief en correctief onderhoud en verschillende revisie werkzaamheden.

Service Technicus Bruggen en Sluizen (ook ZZP)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? In deze functie als Service Technicus Bruggen en Sluizen (elektrotechniek) ga jij je, samen met ervaren collega´s, bezig houden met de onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende elektrotechnische installaties op diverse brug- en sluisobjecten.

CNC Technicus

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van precisietechniek voor de lucht- en ruimtevaart, chipindustrie, en medische sector. Wegens de groei is Bridge Techniek op zoek naar een CNC technicus, met ervaring in de verspanende industrie. Ben jij die technicus waar wij naar op zoek zijn?

Voorman Bruggen en Sluizen

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd op het gebied van service en onderhoud van infrastructurele werken zoals bruggen, sluizen en stuwen, zijn wij op zoek naar een fulltime Voorman Werktuigbouw in omgeving Rotterdam die een team van 6 collega's gaat aansturen.

Key Account Manager

De onderneming levert een fullservice pakket op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie van tandwielkasten, elektromotoren, koppelingen, overbrengingen. Voor het uitbouwen van de business opportunities is Bridge Techniek op zoek naar een Technisch Key Account Manager in omgeving Breda.

Proces Engineer Machinetechniek

Onze opdrachtgever is een High Tech onderneming actief in fijnmechanische bewerking voor de chipindustrie, luchtvaart en ruimtevaart en medische industrie. Voor het verder ontwikkelen van een elektro chemische machinetechniek zoeken wij een Proces Engineer / Research Instrumentmaker.

Service Technicus Bruggen en Sluizen

Voor het onderhoud aan bruggen, sluizen en tunnels zoekt Bridge Techniek een Service Technicus Elektrotechniek (40 uur p/w) die zich bezig gaat houden met preventieve en correctieve storing- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties op bruggen, sluizen en tunnels.

Service Technicus Bruggen

Voor de onderhoudsactiviteiten, bestaande uit het onderhouden, inspecteren en repareren van elektrotechnische installaties en besturingssystemen van bruggen en sluizen langs de vaarwegen van Lemmer tot Delfzijl, zijn wij op zoek naar een Service Technicus Bruggen (ZZP ook welkom!).

Sales Engineer

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en wereldwijde verkoop van klantspecifieke lieren voor de Industrie, Offshore, Scheepvaart en Machinebouw. Bridge Techniek zoekt voor deze opdrachtgever een Technisch Commercieel Medewerker / Sales Engineer.

Bekijk alle vacatures