Vacatures

Bekijk alle vacaturesOpen sollicitatie


Conventioneel Draaier

Ben jij op zoek naar schitterende, leuke en uitdagende functie als Conventioneel Draaier binnen een dynamische technische werkomgeving? En wil jij jezelf verder ontwikkelen en je kennis en ervaring uiten op de werkvloer? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Accountmanager Aandrijvingen

Heb jij passie voor Sales en Aandrijftechniek en werk jij graag bij een topspeler in dit marktsegment? Dan hebben wij de baan voor jou! Na een gedegen inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden als Accountmanager Aandrijvingen uit het uitbouwen van nieuwe en bestaande zakenrelaties.

Monteur Elektrotechniek (Bruggen & Sluizen)

In deze functie als Monteur Service en Onderhoud (Elektrotechniek) wordt je opgeleid door collega´s met ruime ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties aan diverse brug- en sluisobjecten. Je helpt met het verrichten van diverse elektrotechnische werkzaamheden aan uiteenlopende installaties.

Technisch Administratief Medewerker

Als Technisch Administratief Medewerker in Sassenheim ondersteun je de verkoop op het gebied van administratieve verwerking. Je ondersteunt ze door het beheer van het Customer Relationship Management systeem (CRM) en het invoeren van offertes, bezoekrapporten en prijsafspraken.

Mechanisch Monteur (Service en Onderhoud)

Heb jij altijd al willen werken aan mechanische componenten op schepen en jachten? Wegens uitbreiding is onze opdrachtgever op zoek naar een Monteur Service en Onderhoud die zich bezig houd met het repareren, inspecteren en reviseren van tandwielkasten, koppelingen en pompen.

Constructie Monteur Buitendienst

Heb jij passie voor sleutelen, lassen, snijden, gutsen en branden en ben jij op zoek naar een nieuwe afwisselende baan? Voor de montage en demontage van recyclemachines zijn wij op zoek naar een Constructie Monteur Buitendienst (fulltime) voor projecten op diverse locaties in Nederland.

Allround Monteur (Speciale Voertuigen)

Ben jij een ervaren allround monteur autotechniek en hou jij ervan om te sleutelen aan interessante voertuigen? In deze nieuwe baan kun jij jouw kennis inzetten bij het servicen, opbouwen en produceren van diverse elektrotechnische en mechanische producten voor diverse speciale voertuigen.

Projectmanager Bruggen & Sluizen

Dankzij de meer dan 1600 bruggen en sluizen is de gemeente Amsterdam dagelijks goed bereikbaar voor de vele bewoners en bezoekers. Voor het bepalen en bewaken van het uitvoeringsprogramma voor het dagelijks onderhoud van deze bruggen en sluizen zijn wij op zoek naar een Projectmanager.

Paneelbouwer

Ben jij flexibel, accuraat, zelfstandig en heb jij een goede inzet? Voor een permanente invulling zijn wij op zoek naar een Medewerker Paneelbouw (Elektrotechniek) in omgeving Hoofddorp die zich bezig gaat houden met het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen.

Monteur Pompen (Rotating Equipment)

Heb jij ervaring als monteur service en onderhoud en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de rotating equipment? Voor het inspecteren, reviseren, installeren en inregelen van diverse ‘Rotating Apparatuur’ zoals pompen, seals, pakkingsets, pomppakkingen, etc zijn wij op zoek naar een Monteur Pompen.

Bekijk alle vacatures
 

Bridge Techniek Professionals werkt samen met: