Handen schudden

Benieuwd naar onze werkwijze?

Onze werkwijze

Ontdek hoe u de juiste medewerkers binnenhaalt dankzij onze inzet. Wij willen dat de wervingsprocedure zo zorgvuldig, kwalitatief en persoonlijk mogelijk verloopt. Om de beste technische professionals aan uw bedrijf te koppelen maken wij gebruik van 7 stappen:

 • 1. Profiel van uw vacature

  Allereerst bespreken we uw organisatie, de cultuur en het functieprofiel. Wat is het doel van de functie, wat moeten de kandidaten weten en welk aanbod heeft u. Ook bespreken we hoe u omgaat met het inwerktraject. Samen zetten we dit op papier en aan de hand hiervan wordt er een vacature opgesteld.

 • 2. Werving

  De juiste kandidaten voor uw technische vacature zoeken we via verschillende recruitment kanalen. Onze online marketing afdeling gaat de vacature op verschillende kanalen promoten. Diverse cv-databanken, online media tools en ook ons netwerk van technici worden benaderd door het recruitmentteam.

 • 3. Voorselectie

  De professionals waarmee we in contact komen wegen we af tegen het besproken functieprofiel. Hieruit maken we een 1e selectie.

 • 4. Kennismaking

  We nodigende de geselecteerde kandidaten uit voor een kennismakingsinterview. Hierin krijgt u de mogelijkheid om de kandidaten beter te leren kennen. Aan de hand van deze gesprekken kunt u uw keuze maken.

 • 5. Assessments

  Mocht u de kwaliteiten en vaardigheden van de kandidaat beter willen leren kennen kunt u de kandidaat een assessment laten maken. De resultaten komen vervolgens in een rapport dat we met u met de kandidaat bespreken.

 • 6. De keuze

  Keuze gemaakt? Dan bespreken we in overleg met u de arbeidsvoorwaarden en zal er een contract worden opgesteld.

 • 7. Aftercare

  Zelfs na het in dienst treden van uw nieuwe medewerker houden wij contact met u en de werknemer en bespreken we de voortgang van de samenwerking.

Belangstelling voor deze aanpak?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn en wilt u ervaren hoe we uw bedrijf kunnen versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. U bent altijd bij ons welkom.

Contact opnemen