Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Samen op weg naar je nieuwe

Bij Bridge Techniek vind je de vacature die bij jou past. Heb jij een technische opleiding afgerond en/ of heb jij werkervaring in de techniek? Ben jij op zoek naar een vaste of tijdelijke baan met toekomst op het gebied van Werktuigbouw of Elektrotechniek? Of ben je op zoek naar een ZZP-opdracht? Dan zijn wij er voor jou!

Het vinden van een goede baan in je vakgebied blijft altijd een uitdaging. Bridge Techniek maakt de stap naar je nieuwe baan een stuk gemakkelijker. Wij zijn bekend in ons marktsegment en dat heeft een groot voordeel.

 

wij weten waar jij past.

Samen met jou nemen wij je ervaring en ambities door en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Afhankelijk van het actuele aanbod binnen onze klantenkring kan er meteen, of op termijn, sprake zijn van een projectmatige klus, langdurige detachering of een rechtstreeks dienstverband.

Bekijk nu onze openstaande vacatures in de Werktuigbouw of Elektrotechniek en maak vandaag nog een afspraak. De koffie staat voor je klaar!

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze werkwijze?

 

Hoe vind jij de juiste baan? Wij willen dat onze wervingsprocedure zo zorgvuldig, kwalitatief en persoonlijk mogelijk is om het gewenste resultaat te behalen. Vandaar dat wij bij onze werving en detachering gebruik maken van een 7 stappenplan.

Lees verder
 
 

Waarom werken via Bridge Techniek?

  • Persoonlijk Assessment. Vind een baan die past bij jouw kwaliteiten.
  • Vast contactpersoon binnen ons bedrijf; we kennen jou persoonlijk.
  • Ervaar een uitgebreid netwerk aan bedrijven in je vakgebied.
  • Persoonlijk contact en begeleiding.