Op zoek naar een nieuwe baan?

Een succesvolle carrière begint bij BridgeBV!

Monteur op de werkplaats
 • Uw partner in de zoektocht naar werk

Het vinden van een goede baan in je vakgebied blijft altijd een uitdaging. Bridge maakt deze stap een stuk gemakkelijker. Samen gaan wij op zoek naar een functie die aansluit op jouw wensen en kwaliteiten. Wij weten waar jij past.

Image
 • Uw partner voor maximale online zichtbaarheid

Lukt het maar niet om goede kandidaten te vinden voor uw (moeilijk invulbare) vacatures? Bridge is totaalleverancier op het gebied van online vacaturemarketing en ontzorgt u bij alle wervingsactiviteiten.

Voorkom vele samenwerkingen met dure vacaturesites en multiposters en laat ons de brug zijn tussen uw organisatie en nieuw personeel. Wij bieden niet alleen een plek om uw vacatures uit te zetten maar denken actief met u mee voor een maximaal resultaat.

 • Een hoger salaris dankzij Bridge

Laat ons het harde werk doen! Door de vertrouwensrelatie met onze werkgevers hebben wij invloed op jouw salaris en onderhandelen we mee over de arbeidsvoorwaarden. We kunnen je ook voorstellen bij meerdere opdrachtgevers tegelijk.

Man lacht naar collega naast hem
Wervingscampagne - Recruitment Marketing Bureau
 • Sta in de spotlights met onze wervingscampagnes

Het vinden van goed en opgeleid personeel is nog nooit zo moeilijk geweest en de schaarste neemt alsmaar toe. Een brede en gecoördineerde online marketing campagne is essentieel om uw functie beter onder de aandacht te brengen.


Dankzij onze opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van recruitment marketing weten wij op welk platform uw vacature het beste zal presteren en bent u verzekerd van de meest efficiënte wervingsprocedure.

Image
 • Een contactpersoon die altijd bereikbaar is

Bij Bridge krijg je een vaste contactpersoon die jou helpt en begeleidt in het sollicitatieproces. Heb je vragen over de vacature, het bedrijf, de arbeidsovereenkomst of de verloning? Voel je vrij om contact op te nemen! Wij staan altijd voor je klaar.

Image
 • Wij behouden uw werkgeversmerk

Uw identiteit en bedrijfsimage zijn belangrijk bij het winnen van het juiste talent. Bridge geeft werkzoekenden de transparantie die ze willen hebben en helpt u bij het neerzetten van een krachtige employer brand.

 

Aan de hand van uw promotiemateriaal, zoals een bedrijfsvideo, zorgen wij voor een unieke landingspagina die potentiële en kwalitatieve kandidaten converteert naar betrouwbare sollicitanten.

 • Het kost helemaal niks!

Een nieuwe werkplek zoeken via Bridge is voor jou natuurlijk gratis en heeft ook geen invloed op je toekomstige salaris. Je krijgt altijd dezelfde rechten als jouw nieuwe collega’s en in de meeste gevallen treed je direct in dienst bij je nieuwe werkgever.

TIG lasser aan het werk
Image
 • Samen sterk in de zoektocht naar talent

Bent u zelf al actief op één of meer online job boards? Wij zullen geen concurrent van u worden!

Dankzij ons brede pakket aan advertentiemogelijkheden en marketingplatformen vinden wij altijd een mooie aansluiting bij uw huidige recruitment activiteiten. Dat bespaart onnodige kosten voor beide en zorgt voor een maximaal rendement!

Image
 • Wij behouden uw werkgeversmerk

Uw identiteit en bedrijfsimage zijn belangrijk bij het winnen van het juiste talent. Bridge geeft werkzoekenden de transparantie die ze willen hebben en helpt u bij het neerzetten van een krachtige employer brand.

 

Aan de hand van uw promotiemateriaal, zoals een bedrijfsvideo, zorgen wij voor een unieke landingspagina die potentiële en kwalitatieve kandidaten converteert naar betrouwbare sollicitanten.

Ontdek wat Bridge voor jou kan doen!

Wij hebben kennis in jouw vakgebied

Volledige ondersteuning en begeleiding

Exclusieve vacatures van werkgevers

Mooie salarissen en goede voorwaarden

Uitgebreid netwerk van succesvolle bedrijven

Werknemers beoordelen ons met 4,7 sterren gemiddeld

"In plaats van de opdrachtgever primair te stellen komt de kandidaat in de eerste plaats..."


B. van Peteghem

"Heb getwijfeld of ik wel via een detacheringsbureau moest werken, maar achteraf was dit een goede keuze..."


R. Rieuwers

"Vanuit België wil ik u danken voor de prima ondersteuning en begeleiding bij alle gesprekken..."

 

P. van Bouchaute
Image

Onze werkwijze in 6 stappen:

 • Contact:  Eerst hebben we telefonisch- en email-contact. We zijn benieuwd naar je opleiding, ervaring, ambities en we ontvangen graag je CV.

 • Kennismaking:  Hierna volgt een kennismakingsgesprek waarin we de meest passende vakgebieden en functiemogelijkheden bespreken.

 • Het bedrijf:  Je wordt voorgesteld bij 1 of meer werkgevers. Veelal volgt er een kennismakingsgesprek en leer je de organisatie, de cultuur en de functie beter kennen.

 • De keuze:  Jij en jouw potentiële baas maken een keuze om de samenwerking aan te gaan. De arbeidsvoorwaarden worden besproken en zal er een contract worden opgesteld.

 • Aan de slag:  Je treed in dienst bij je nieuwe werkgever, direct of eerst via BridgeBV. Er volgt een inwerktraject mogelijk aangevuld met cursussen en/ of opleidingen.

 • Aftercare:  We houden regelmatig contact over hoe het met je gaat en hoe de nieuwe baan bevalt. Voor vragen over bijvoorbeeld uren of loonstroken kun je ook bij ons terecht.

De leukste baan vindt je met Bridge!

Groeien als persoon begint met het vinden van de juiste werkplek. Bij BridgeBV bieden wij kansen op jouw niveau en maken we samen de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op en ontdek je mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Bekijk onze vacatures