Uw nieuwe werknemer vindt u met Bridge!

Hoe wij uw bedrijf kunnen helpen!

Bent u op zoek naar ervaren en opgeleide specialisten om uw project te realiseren of uw organisatie te laten groeien? Dankzij ruim 20 jaar ervaring met detachering, ZZP bemiddeling en werving & selectie in de werktuigbouw en elektrotechniek, zorgen wij altijd voor de juiste vakmensen voor uw onderneming. Laat Bridge Techniek uw brug zijn tussen werkzoekende en werkgever door middel van detachering, werving & selectie of ZZP bemiddeling. Bridge Techniek Professionals is gespecialiseerd in de vakgebieden: bruggen & sluizen, aandrijftechniek, machinebouw, installatietechniek en verspaningstechniek.

Een krachtige online marketing, recruitment campagne is essentieel om uw vacature bij de juiste doelgroep beter onder de aandacht te brengen. Bridge biedt u de mogelijkheid om een standaard of betaalde marketingcampagne af te nemen voor uw vacature. Om meer kandidaten te krijgen kunt u de 'no cure no pay' werkzaamheden van het Basic pakket uitbreiden door één van de betaalde opties te kiezen. Door onze 20 jaar ervaring bent u verzekerd van de meest professionele en uitgewerkte wervingsprocedure.

Waarom kiezen voor Bridge Techniek Professionals?

75.000+ bereikte personen per maand.

No cure no pay! 

Kennis op het gebied van Elektrotechniek en Werktuigbouw.

200+ sollicitaties per maand.

Uitgebreid netwerk van E- en W-specialisten.

Welke functies hebben wij o.a. ingevuld?

 
 • Allround Monteur Trucks en Trailers
 • Vervulde functie: CNC Frezer
  Conventioneel Draaier
 • Vervulde functie: Werktuigbouwkundig Monteur
  Mechanisch Monteur Aandrijftechniek
 • Vervulde functie: Constructiebankwerker
  Constructiebankwerker / Lasser
 • Elektrotechnisch Monteur aan het werk bij een brug
  Service Technicus Bruggen en Sluizen
 • Vervulde functie: Paneelbouwer
  Monteur Elektrotechniek
 • Vervulde functie: Technisch Commercieel Medewerker
  Technisch Commercieel Medewerker
 

Onze werkwijze

Ontdek hoe u de juiste medewerkers binnenhaalt dankzij onze inzet. Wij willen dat de wervingsprocedure zo zorgvuldig, kwalitatief en persoonlijk mogelijk verloopt. Om de beste technische professionals aan uw bedrijf te koppelen maken wij gebruik van 7 stappen:

 • 1. Profiel van uw vacature

  Allereerst bespreken we uw organisatie, de cultuur en het functieprofiel. Wat is het doel van de functie, wat moeten de kandidaten weten en welk aanbod heeft u. Ook bespreken we hoe u omgaat met het inwerktraject. Samen zetten we dit op papier en aan de hand hiervan wordt er een vacature opgesteld.

 • 2. Werving

  De juiste kandidaten voor uw technische vacature zoeken we via verschillende recruitment kanalen. Onze online marketing afdeling gaat de vacature op verschillende kanalen promoten. Diverse cv-databanken, online media tools en ook ons netwerk van technici worden benaderd door het recruitmentteam.

 • 3. Voorselectie

  De professionals waarmee we in contact komen wegen we af tegen het besproken functieprofiel. Hieruit maken we een 1e selectie.

 • 4. Kennismaking

  We nodigende de geselecteerde kandidaten uit voor een kennismakingsinterview. Hierin krijgt u de mogelijkheid om de kandidaten beter te leren kennen. Aan de hand van deze gesprekken kunt u uw keuze maken.

 • 5. Assessments

  Mocht u de kwaliteiten en vaardigheden van de kandidaat beter willen leren kennen kunt u de kandidaat een assessment laten maken. De resultaten komen vervolgens in een rapport dat we met u met de kandidaat bespreken.

 • 6. De keuze

  Keuze gemaakt? Dan bespreken we in overleg met u de arbeidsvoorwaarden en zal er een contract worden opgesteld.

 • 7. Aftercare

  Zelfs na het in dienst treden van uw nieuwe medewerker houden wij contact met u en de werknemer en bespreken we de voortgang van de samenwerking.

 

Hebben we u overtuigd?

Groeien als organisatie begint met het kiezen van de juiste vakmensen. En die vindt u bij Bridge Techniek Professionals. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op en ervaar hoe we uw bedrijf kunnen versterken.

 

Klanten beoordelen ons met 4,7 / 5,0 ★

"De rustige en doortastende wijze van bemiddelen geeft goede vertrouwen voor beide partijen..."


Algemeen Directeur
Metabo Nederland

"Dit bedrijf is bekend in ons marktsegment en dat heeft een groot voordeel..."


Manager HR
Hollandia Corporate

"Door hun kennis in het vak weten ze telkens onze onderneming weer aan te vullen met kwalitatief en technisch personeel...."


Managing Director
Emce Winches