Recruiter in gesprek met kandidaat

Benieuwd naar onze werkwijze?

Onze werkwijze

Bij Bridge Techniek bieden wij kansen op jouw niveau of naar de volgende stap in je carrière. Wij willen dat onze wervingsprocedure zo zorgvuldig, kwalitatief en persoonlijk mogelijk verloopt om het gewenste resultaat te behalen. Om je aan een nieuwe baan te helpen maken wij gebruik van 7 stappen:

 • 1. Eerste contact

  Voor we persoonlijk kennismaken hebben we eerst telefonisch- en email-contact. We zijn benieuwd naar je opleiding, ervaring, ambities en uiteraard ontvangen we graag je CV.

 • 2. De kennismaking

  Na het eerste contact volgt een kennismakingsgesprek. Samen nemen we jouw ervaring, opleiding en ambities door en bespreken de meest passende vakgebieden en functiemogelijkheden. Ook vertellen we hoe Bridge Techniek te werk gaat en wat de vervolgprocedure zal zijn.

 • 3. Werkgever

  Naar aanleiding van onze kennismaking wordt je voorgesteld bij 1 of meer van onze opdrachtgevers. Veelal volgt er een kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever(s) en leer je de ‘ins’ en ‘outs’ van het bedrijf, de cultuur en leer je de functie kennen. Uiteraard komt ook jouw opleiding, ervaring en motivatie aan bod.

 • 4. Assessments

  Mocht je toekomstige werkgever nog meer van je willen weten kan jouw medewerking aan een assessment worden gevraagd. Hiermee ontdek je jouw persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden, geeft het inzicht in jouw unieke klank en voorkeur en het biedt handvatten voor ontwikkeling en groei.

 • 5. De keuze

  In deze fase hebben jouw eventuele werkgever en jij nagedacht en maken een keuze om de samenwerking aan te gaan. De arbeidsvoorwaarden worden besproken en zal er een contract worden opgesteld.

 • 6. Aan de slag

  Je treed in dienst bij je nieuwe werkgever direct of eerst via Bridge Techniek . Er volgt een inwerktraject mogelijk aangevuld met cursussen en/ of opleidingen.

 • 7. Aftercare

  Zelfs nadat je aan de slag bent gegaan bij je nieuwe werkgever houden wij regelmatig contact. We willen natuurlijk graag weten hoe het met je gaat en hoe je nieuwe baan bevalt. Voor vragen over bijvoorbeeld uren of loonstroken kun je ook bij ons terecht.

Hebben we je overtuigd?

Heb je vragen of wil je nader kennismaken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak! Je bent welkom bij Bridge Techniek.

Contact opnemen